VLT Marazzi D_Segni, cementlook; 6 unikleuren, 18 patronen SKU: Marazzi, D_Segni

Prijs op aanvraag

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische cement-look tegels Marazzi, D_Segni, 20 x 20 cm

Merk: Marazzi, Italië

Serie: D_Segni 

Micro, macro, geometrisch, bloemig, klassiek, vintage, grootstedelijk: de D_Segni collectie maakt gebruik van een mix van patronen geïnspireerd op de traditionele handgemaakte cementtegels, in het kleine formaat van 20x20 cm. 7 warme en koude kleuren en 19 verschillende patronen; de traditionele bloem- en geometrische cementtegelmotieven, maar dan met een meer eigentijdse 'kijk' op het product, waardoor het uiterst veelzijdig is.


Geef bij 'Opmerking' aan; de kleur, het decor/patroon, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. 

Deze serie D_Segni van Marazzi is leverbaar in de uni-kleuren:

   Marazzi D_Segni, Chalk

   Marazzi D_Segni, Denim

   Marazzi D_Segni, Midnight

   Marazzi D_Segni, Mud

   Marazzi D_Segni, Sand

   Marazzi D_Segni, Shadow

   Marazzi D_Segni, Smoke

  9 verschillende patronen leverbaar in wit-grijs-zwart tinten 

  9 verschillende patronen leverbaar in wit-crème-beige-bruin tinten

Bekijk het PDF-bestand voor de gehele collectie, meer informatie en (sfeer-)foto's over deze serie.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  


Pdf-bestand

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

Eigenschappen

Merk: Marazzi
Serie: D_Segni

Zie hieronder de andere varianten uit de serie D_Segni van Marazzi

VLT Marazzi D_Segni BLEND, cementlook; 6 unikleuren, 24 patronen
Keramische cement-look tegels Marazzi, D_Segni BLEND, 20 x 20 cm Merk: Marazzi, ItaliëSerie: D_Segni, BlendZes tinten, twee maten, een effen unikleur tegel en per kleur 4 verschillende patronen. In D_Segni Blend zorgt de mix van kleurschakeringen voor afwisselende tooneffecten. De patronen reproduceren het extra matte effect die typisch zijn voor handgemaakte cementtegels. De collectie wordt geproduceerd met behulp van de nieuwe StepWise™-technologie, die antislipeigenschappen levert met behoud van een zacht gevoel, naast uitstekende technische prestaties.Geef bij 'Opmerking' aan; de kleur, het decor/patroon, afmeting en aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.  Deze serie D_Segni Blend van Marazzi is leverbaar in de uni-kleuren:   Marazzi D_Segni BLEND, Azzurro   Marazzi D_Segni BLEND, Carbone   Marazzi D_Segni BLEND, Grigio   Marazzi D_Segni BLEND, Osso   Marazzi D_Segni BLEND, Terra   Marazzi D_Segni BLEND, VerdePer uni kleur zijn er 4 verschillende patronen leverbaar (zie PDF bestand)Verkrijgbaar in de afmeting:   10 x 10 cm (uni kleuren en Decoro Mix)   20 x 20 cm Bekijk het PDF-bestand voor de gehele collectie, meer informatie en (sfeer-)foto's over deze serie.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  Pdf-bestand Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

VLT Marazzi, D_Segni COLORE, cementlook; 3 unikleuren, 5 patronen
Keramische cement-look tegels Marazzi, D_Segni COLORE, 20 x 20 cmMerk: Marazzi, ItaliëSerie: D_Segni, ColoreDe D_Segni Colore serie van Marazzi is verkrijgbaar in drie effen kleur poederachtige tinten. Vier verschillende decoratieve elementen en een mix patronen / patchwork verrijken deze collectie kleurrijke cementtegels.Geef bij 'Opmerking' aan; de kleur, het decor/patroon en aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Deze serie D_Segni Colore van Marazzi is leverbaar in de kleuren / patronen:  Marazzi D_Segni Colore, Indigo  Marazzi D_Segni Colore, Mustard  Marazzi D_Segni Colore, Tangerine  Marazzi D_Segni Colore, Tappeto 5  Marazzi D_Segni Colore, Tappeto 6  Marazzi D_Segni Colore, Tappeto 7  Marazzi D_Segni Colore, Tappeto 8  Marazzi D_Segni Colore, Mix ColoreBekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  Pdf-bestand Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

VLT Marazzi, D_Segni SCAGLIE, terrazzolook, 6 unikleuren, 8 patronen
Keramische terrazzo-look tegels Marazzi, D_Segni SCAGLIE, 20 x 20 cmMerk: Marazzi, ItaliëSerie: D_Segni, Scaglie, 20x20 cmDe serie D_Segni Scaglie van Marazzi is geïnspireerd op Venetiaanse terrazzo en is voorzien van glanzende en matte marmeren chips die aantrekkelijke gereflecteerde lichteffecten op het oppervlak creëren. D_Segni Scaglie is verkrijgbaar in zes kleurvarianten gecombineerd met zeven Tappeto decors en een mix-decor/patchwork.Geef bij 'Opmerking' aan; de kleur, het decor/patroon en aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen. Deze serie D_Segni Scaglie van Marazzi is leverbaar in de kleuren en patronen:   Marazzi D_Segni Scaglie, Anthracite   Marazzi D_Segni Scaglie, Black   Marazzi D_Segni Scaglie, Blue   Marazzi D_Segni Scaglie, Grey   Marazzi D_Segni Scaglie, White   Marazzi D_Segni Scaglie, Yellow   Marazzi D_Segni Scaglie, Tappeto 9 t/m 15   Marazzi D_Segni Scaglie, Decoro MixBekijk het PDF-bestand met meer informatie en foto's over deze serie.Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  Pdf-bestand Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden. Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs