VLT Revoir Paris, Bel-Histoire AVOCAT, 15x15 cm SKU: SW10535.2

€ 69,95 per m2

U ontvangt 0.99 m2 per doos á € 69,25

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

Kleur
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Patroontegels Revoir Paris, Bel Histoire Avocat

15 x 15 x 0,8 cm, 0,99 m2 per doos, 44 stuks per doos


Klik hier voor een voorbeeld in ons fotoboek (badkamer).


Merk: Revoir Paris, België

Serie: Bel Histoire, patroontegels voor vloer en wand

De prachtige decors uit de Bel Histoire serie zijn geïnspireerd op vloeren in oude herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. Deze tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en geschikt voor alle ruimtes in huis en bijvoorbeeld restaurants. Doordat de tegel gerectificeerd is zijn ze te leggen met een klein voegje, net zoals de oude cementtegels. Door het kleine voegje loopt het patroon mooi door.

De collectie bevat maar liefst 35 verschillende decors en 7 bijpassende uni kleuren in  de afmeting 15 x 15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.

Wij hebben deze collectie Bel-Histoire in onze showroom.


Eigenschappen

Kleur: Avocat
Maat: 15x15 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Revoir Paris
Serie: Bel-Histoire
Producten: Vloertegel
Maatgroep: Vierkant t/m 20 x 20 cm
Kleurgroep: Grijs - Antraciet - Zwart , Groen - Olive - Jade - Sage

Bijpassende hoek- en randstukken van de serie Bel-Histoire, Revoir Paris

VLT Revoir Paris, Bel-Histoire FRANCOISE Ligne-rand, 15x15 cm
Kleur: Francoise Ligne
Patroontegels Revoir Paris, Bel Histoire, Francoise Ligne 15 x 15 x 0,8 cm, 0,99 m2 per doos, 44 stuks per doosFrancoise Ligne = randstukkenBijpassende rand bij de patronen en uni kleuren van de serie Bel Histoire van Revoir Paris   Merk: Revoir Paris, België Serie: Bel Histoire, patroontegels voor vloer en wand De prachtige decors uit de Bel Histoire serie zijn geïnspireerd op vloeren in oude herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. Deze tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en geschikt voor alle ruimtes in huis en bijvoorbeeld restaurants. Doordat de tegel gerectificeerd is zijn ze te leggen met een klein voegje, net zoals de oude cementtegels. Door het kleine voegje loopt het patroon mooi door. De collectie bevat maar liefst 35 verschillende decors en 7 bijpassende uni kleuren in  de afmeting 15 x 15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze collectie Bel-Histoire in onze showroom.Onderstaande producten worden momenteel niet juist weergegeven (hier wordt aan gewerkt)

U ontvangt 0.99 m2 per doos á € 138,55

€ 139,95 per m2

VLT Revoir Paris, Bel-Histoire GILBERT Ligne-rand, 15x15 cm
Kleur: Gilbert Ligne
Patroontegels Revoir Paris, Bel Histoire, Gilbert Ligne 15 x 15 x 0,8 cm, 0,99 m2 per doos, 44 stuks per doosGilbert Ligne = randstukkenBijpassende rand bij de patronen en uni kleuren van de serie Bel Histoire van Revoir Paris   Merk: Revoir Paris, België Serie: Bel Histoire, patroontegels voor vloer en wand De prachtige decors uit de Bel Histoire serie zijn geïnspireerd op vloeren in oude herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. Deze tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en geschikt voor alle ruimtes in huis en bijvoorbeeld restaurants. Doordat de tegel gerectificeerd is zijn ze te leggen met een klein voegje, net zoals de oude cementtegels. Door het kleine voegje loopt het patroon mooi door. De collectie bevat maar liefst 35 verschillende decors en 7 bijpassende uni kleuren in  de afmeting 15 x 15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze collectie Bel-Histoire in onze showroom.Onderstaande producten worden momenteel niet juist weergegeven (hier wordt aan gewerkt)

U ontvangt 0.99 m2 per doos á € 138,55

€ 139,95 per m2

VLT Revoir Paris, Bel-Histoire SERGE Ligne-rand, 15x15 cm
Kleur: Serge Ligne
Patroontegels Revoir Paris, Bel Histoire, Serge Ligne 15 x 15 x 0,8 cm, 0,99 m2 per doos, 44 stuks per doosSerge Ligne = randstukkenBijpassende rand bij de patronen en uni kleuren van de serie Bel Histoire van Revoir Paris  Merk: Revoir Paris, België Serie: Bel Histoire, patroontegels voor vloer en wand De prachtige decors uit de Bel Histoire serie zijn geïnspireerd op vloeren in oude herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. Deze tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en geschikt voor alle ruimtes in huis en bijvoorbeeld restaurants. Doordat de tegel gerectificeerd is zijn ze te leggen met een klein voegje, net zoals de oude cementtegels. Door het kleine voegje loopt het patroon mooi door. De collectie bevat maar liefst 35 verschillende decors en 7 bijpassende uni kleuren in  de afmeting 15 x 15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze collectie Bel-Histoire in onze showroom.Onderstaande producten worden momenteel niet juist weergegeven (hier wordt aan gewerkt)

U ontvangt 0.99 m2 per doos á € 138,55

€ 139,95 per m2

VLT Revoir Paris, Bel-Histoire ROMEO Ligne-rand, 15x15 cm
Kleur: Romeo Ligne
Patroontegels Revoir Paris, Bel Histoire, Romeo Ligne 15 x 15 x 0,8 cm, 0,99 m2 per doos, 44 stuks per doosRomeo Ligne = randstukkenBijpassende rand bij de patronen en uni kleuren van de serie Bel Histoire van Revoir Paris  Merk: Revoir Paris, België Serie: Bel Histoire, patroontegels voor vloer en wand De prachtige decors uit de Bel Histoire serie zijn geïnspireerd op vloeren in oude herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. Deze tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en geschikt voor alle ruimtes in huis en bijvoorbeeld restaurants. Doordat de tegel gerectificeerd is zijn ze te leggen met een klein voegje, net zoals de oude cementtegels. Door het kleine voegje loopt het patroon mooi door. De collectie bevat maar liefst 35 verschillende decors en 7 bijpassende uni kleuren in  de afmeting 15 x 15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze collectie Bel-Histoire in onze showroom.Onderstaande producten worden momenteel niet juist weergegeven (hier wordt aan gewerkt)

U ontvangt 0.99 m2 per doos á € 138,55

€ 139,95 per m2

VLT Revoir Paris, Bel-Histoire JACQUES Ligne-rand, 15x15 cm
Kleur: Jacques Ligne
Patroontegels Revoir Paris, Bel Histoire, Jacques Ligne 15 x 15 x 0,8 cm, 0,99 m2 per doos, 44 stuks per doosJacques Ligne = randstukkenBijpassende rand bij de patronen en uni kleuren van de serie Bel Histoire van Revoir Paris  Merk: Revoir Paris, België Serie: Bel Histoire, patroontegels voor vloer en wand De prachtige decors uit de Bel Histoire serie zijn geïnspireerd op vloeren in oude herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. Deze tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en geschikt voor alle ruimtes in huis en bijvoorbeeld restaurants. Doordat de tegel gerectificeerd is zijn ze te leggen met een klein voegje, net zoals de oude cementtegels. Door het kleine voegje loopt het patroon mooi door. De collectie bevat maar liefst 35 verschillende decors en 7 bijpassende uni kleuren in  de afmeting 15 x 15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze collectie Bel-Histoire in onze showroom.Onderstaande producten worden momenteel niet juist weergegeven (hier wordt aan gewerkt)

U ontvangt 0.99 m2 per doos á € 138,55

€ 139,95 per m2

VLT Revoir Paris, Bel-Histoire BRIGITTE Ligne-rand, 15x15 cm
Kleur: Brigitte Ligne
Patroontegels Revoir Paris, Bel Histoire, Brigitte Ligne15 x 15 x 0,8 cm, 0,99 m2 per doos, 44 stuks per doosBrigitte Ligne = randstukken  Bijpassende rand bij de patronen en uni kleuren van de serie Bel Histoire van Revoir Paris  Merk: Revoir Paris, België Serie: Bel Histoire, patroontegels voor vloer en wand De prachtige decors uit de Bel Histoire serie zijn geïnspireerd op vloeren in oude herenhuizen en zijn nog steeds een lust voor het oog. Deze tegels zijn zeer praktisch in onderhoud en geschikt voor alle ruimtes in huis en bijvoorbeeld restaurants. Doordat de tegel gerectificeerd is zijn ze te leggen met een klein voegje, net zoals de oude cementtegels. Door het kleine voegje loopt het patroon mooi door. De collectie bevat maar liefst 35 verschillende decors en 7 bijpassende uni kleuren in  de afmeting 15 x 15 cm. Dankzij de allernieuwste technieken in keramische tegelproductie voelen deze tegels zeer authentiek aan en hebben ze zeer hoge slijtwaarden, waardoor ze overal toegepast kunnen worden. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze collectie Bel-Histoire in onze showroom.

U ontvangt 0.99 m2 per doos á € 138,55

€ 139,95 per m2