VLT Vives Svenska, 20x20 cm, 5 grafische decors SKU: SW10618

€ 49,50 per m2

U ontvangt 1 m2 per doos á € 49,50

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische vloer- wandtegels serie Svenska, merk Vives, Spanje 

20 x 20 x 0,8 cm, 1 m2 per doos, 25 stuks per doos


Merk: Vives, Spanje 

Serie: Svenska, grafische decors

Svenska betekent Zweeds. Met de tegels van deze serie Svenska van Vives kun je inderdaad een sfeer creëren die herkenbaar is voor de typische Scandinavische interieurs. Een sfeer die zich kenmerkt door een natuurlijke, comfortabele en lichte look. De Svenska serie is bijna poederachtig van kleur met mooie, grafische patronen. De tegels van Vives hebben de uitstraling van Cementtegels ook wel Portugese tegels genoemd, maar met het gemak van keramische tegels. Deze tegels zijn geschikt voor iedere ruimte, zoals badkamer, toilet, hal of keuken. De tegels kunnen ook geplaatst worden op de wand.


Graag bij 'Opmerking' het gewenste decor aangeven. 

    Vives Svenska Tre Humo

    Vives Svenska Tre Jade

    Vives Svenska Tre Nube

    Vives Svenska Tre Antracita

    Vives Svenska Ett


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.

Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.


Eigenschappen

Merk: Vives
Serie: Svenska

De serie Svenska van Vives is ook leverbaar in onderstaande 'bloem' patronen

VLT Vives Svenska, 20x20 cm, 6 'bloem' decors
Keramische vloer- wandtegels serie Svenska, merk Vives, Spanje  20 x 20 x 0,8 cm, 1 m2 per doos, 25 stuks per doosMerk: Vives, Spanje Serie: Svenska, 'bloem' decorsSvenska betekent Zweeds. Met de tegels van deze serie Svenska van Vives kun je inderdaad een sfeer creëren die herkenbaar is voor de typische Scandinavische interieurs. Een sfeer die zich kenmerkt door een natuurlijke, comfortabele en lichte look. De Svenska serie is bijna poederachtig van kleur met mooie, 'bloem' patronen. De tegels van Vives hebben de uitstraling van Cementtegels ook wel Portugese tegels genoemd, maar met het gemak van keramische tegels. Deze tegels zijn geschikt voor iedere ruimte, zoals badkamer, toilet, hal of keuken. De tegels kunnen ook geplaatst worden op de wand. Graag bij 'Opmerking' het gewenste decor aangeven.     Vives Svenska Blomknopp Bone    Vives Svenska Blomknopp Siena    Vives Svenska Halvmane    Vives Svenska Juvel    Vives Svenska Jolejon    Vives Svenska Tulpan Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 49,50

€ 49,50 per m2