VLT Vives Svenska, 20x20 cm, 6 'bloem' decors SKU: SW10611

€ 49,50 per m2

U ontvangt 1 m2 per doos á € 49,50

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische vloer- wandtegels serie Svenska, merk Vives, Spanje 

20 x 20 x 0,8 cm, 1 m2 per doos, 25 stuks per doos


Merk: Vives, Spanje 

Serie: Svenska, 'bloem' decors

Svenska betekent Zweeds. Met de tegels van deze serie Svenska van Vives kun je inderdaad een sfeer creëren die herkenbaar is voor de typische Scandinavische interieurs. Een sfeer die zich kenmerkt door een natuurlijke, comfortabele en lichte look. De Svenska serie is bijna poederachtig van kleur met mooie, 'bloem' patronen. De tegels van Vives hebben de uitstraling van Cementtegels ook wel Portugese tegels genoemd, maar met het gemak van keramische tegels. Deze tegels zijn geschikt voor iedere ruimte, zoals badkamer, toilet, hal of keuken. De tegels kunnen ook geplaatst worden op de wand.


Graag bij 'Opmerking' het gewenste decor aangeven. 

    Vives Svenska Blomknopp Bone

    Vives Svenska Blomknopp Siena

    Vives Svenska Halvmane

    Vives Svenska Juvel

    Vives Svenska Jolejon

    Vives Svenska Tulpan


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.

Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.


Eigenschappen

Merk: Vives
Serie: Svenska

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

De serie Svenska van Vives is ook leverbaar in onderstaande grafische patronen

VLT Vives Svenska, 20x20 cm, 5 grafische decors
Keramische vloer- wandtegels serie Svenska, merk Vives, Spanje  20 x 20 x 0,8 cm, 1 m2 per doos, 25 stuks per doosMerk: Vives, Spanje Serie: Svenska, grafische decorsSvenska betekent Zweeds. Met de tegels van deze serie Svenska van Vives kun je inderdaad een sfeer creëren die herkenbaar is voor de typische Scandinavische interieurs. Een sfeer die zich kenmerkt door een natuurlijke, comfortabele en lichte look. De Svenska serie is bijna poederachtig van kleur met mooie, grafische patronen. De tegels van Vives hebben de uitstraling van Cementtegels ook wel Portugese tegels genoemd, maar met het gemak van keramische tegels. Deze tegels zijn geschikt voor iedere ruimte, zoals badkamer, toilet, hal of keuken. De tegels kunnen ook geplaatst worden op de wand. Graag bij 'Opmerking' het gewenste decor aangeven.     Vives Svenska Tre Humo    Vives Svenska Tre Jade    Vives Svenska Tre Nube    Vives Svenska Tre Antracita    Vives Svenska Ett Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.

€ 49,50 per m2