VLT en WDT Aparici Art-Deco, 30x30 cm, tegels met goudaccent SKU: SW10978

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische vloer- en wandtegels met een decor Aparici, Art Deco

29,75 x 29,75 x 0,99 cm, 1,15 m2 per doos, 13 stuks per doos

Merk: Aparici

Serie: Art-Deco

Deze serie Art-Deco van Aparci bestaat uit verschillende art-deco decors in zwart of wit met goud-accenten en 2 uni kleuren. De Art Deco periode was een zeer decoratieve stijl met de nadruk niet op functionaliteit, maar op decoratieve en esthetische elementen. Deze stijl kenmerkt zich door een verfijnde, elegante uitstraling en is geschikt voor het creëren van unieke ruimtes die schitteren in hun eigen licht. De ontwerpen, met reflecties in gouden tinten, zijn ideaal voor het decoreren van muren en vloeren met een exclusieve stijl. Met deze tegels kunt u een echte eyecatcher maken!!


Bekijk de website van Aparici voor meer sfeerfoto’s om inspiratie te krijgen voor de mogelijke toepassingen van deze tegels.

Graag bij 'Opmerking' de gewenste kleur/decor aangeven.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 4 weken.

Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom.

Website Aparici, serie Art-Deco

Aparici heeft vele tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

Ceramica Aparici vertegenwoordigt de allerhoogste kwaliteit van productie en innovatief ontwerp. De kracht van dit familiebedrijf is de ontwikkeling van de techniek en nieuwe trends.

Maximiano Aparici is in de jaren 1940 begonnen in een kleine oven in het Spaanse Alcora met het maken van handgemaakte tegels van rode klei; zoals het al sinds de 16e eeuw gemaakt werd. In 1961 richtte hij, samen met zijn vrouw, de eerste Ceramicas Aparici fabriek op. Het was een kleine fabriek, maar hij kon hier nieuwe technieken uitproberen. Meer dan 50 jaar en drie generaties is Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat exploiteert naar meer dan 140 landen over de hele wereld en verschillende productielijnen heeft in de stad Alcora en omgeving.

Eigenschappen

Merk: Aparici
Serie: Art-Deco

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import