WDT Handvorm Life, Argila CHARCOAL, 10x10 cm SKU: SW10736.4

€ 55,00 per m2

U ontvangt 1.08 m2 per doos á € 59,40

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische wandtegels Life Argila CHARCOAL

Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in antraciet-zwart tinten.

10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doos

De verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.


Merk: Life Ceramica, Spanje

Serie: Argila

Deze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  


Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken.

Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC.

Pdf bestand

Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

Eigenschappen

Kleur: Charcoal
Maat: 10x10 cm glans
Materiaal: Handvorm, Keramisch
Merk: Life Ceramica
Serie: Argila
Producten: Wandtegels, Zellige - look
Maatgroep: Vierkant t/m 20 x 20 cm
Kleurgroep: Grijs - Antraciet - Zwart

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Deze serie is er ook in de afmeting 13 x 13 cm, serie Artisan, Life Ceramica

WDT Handvorm Life, Artisan ROSA SOFT, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian ROSA SOFTGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in roze-tinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan SNOW, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian SNOWGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in wittinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan VERDE, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian VERDEGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in groentinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom.Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan VERDE OSCURO, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian VERDE OSCUROGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in donkergroene tinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan BLANCO, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian BLANCOGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in lichte beigetinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan AZUL, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian AZULGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in blauwe tinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan AZUL OSCURO, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian AZUL OSCUROGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in donkerblauwe tinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan CHARCOAL, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian CharcoalGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in antraciet-zwarte tinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2

WDT Handvorm Life, Artisan GRIS, 13x13 cm
Keramische wandtegels Life Artsian GRISGlanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in lichte grijstinten.13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArtisanDeze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 49,50 per m2