WDT Handvorm Life, Artisan CHARCOAL, 13x13 cm SKU: SW10737.6

€ 49,50 per m2

U ontvangt 1.02 m2 per doos á € 50,49

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische wandtegels Life Artsian Charcoal

Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in antraciet-zwarte tinten.

13 x 13 x 0,9 cm, 1,02 m2 per doos, 60 stuks per doos

De verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.


Merk: Life Ceramica, Spanje

Serie: Artisan

Deze serie Artsian van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 13x13 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  


Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken.

Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom.

Pdf bestand

Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

Eigenschappen

Kleur: Charcoal
Maat: 13x13 cm
Materiaal: Handvorm, Keramisch
Merk: Life Ceramica
Serie: Artisan
Producten: Wandtegels
Maatgroep: Vierkant t/m 20 x 20 cm
Kleurgroep: Grijs - Antraciet - Zwart

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Deze tegels zijn ook leverbaar in de afmeting 10x10 cm, serie Argila, Life Ceramica

WDT Handvorm Life, Argila SNOW, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila SNOW Witte glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila BLANCO, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila BLANCO Glanzende, vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in lichte beige tinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila ROSA SOFT, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila ROSA SOFT Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in roze-tinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila VERDE OSCURO, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila VERDE OSCURO Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in donkergroene tinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC.Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila VERDE, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila VERDE  Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in groentinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila GRIS, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila GRIS  Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in grijstinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila CHARCOAL, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila CHARCOAL Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in antraciet-zwart tinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila AZUL OSCURO, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila AZUL OSCURO  Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in donkerblauwe tinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2

WDT Handvorm Life, Argila AZUL, 10x10 cm
Keramische wandtegels Life Argila AZUL Glanzende vierkante, handvorm wandtegels met mooie onderlinge nuances in lichtblauwe tinten.10 x 10 x 0,9 cm, 1,08 m2 per doos, 108 stuks per doosDe verschillende tinten zijn willekeurig per doos verpakt.Merk: Life Ceramica, SpanjeSerie: ArgilaDeze serie Argila van het Spaanse merk Life is een prachtige serie handvorm wandtegels in het vierkante formaat, 10x10 cm in 9 kleuren. Deze tegels hebben prachtige kleuren met mooie onderlinge nuances. De wandtegels zijn geschikt voor iedere wand in uw woning.  Deze tegels op zijn op bestelling leverbaar Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 - 4 weken. Wij hebben deze tegels op een paneel in onze showroom, m.u.v. de Verde OSC. Pdf bestandLife Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.

€ 55,00 per m2