WDT Marazzi Rice, handgevormde wandtegels SKU: SW10374

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische handvorm wandtegels Marazzi, Rice 

Merk: Marazzi, Italië

Serie: Rice

De Marazzi-technologie creëert de serie Rice, wandtegels met een handgemaakte uitstraling. De schoonheid van imperfectie en de kracht van het patina gecreëerd door de tijd. Drie kleine formaten, vier kleuren en vier decors voor een collectie met een schoonheid die vraagt ​​om aangeraakt te worden. De zeer subtiele veranderingen in kleurtoon, schaduwen, clair-obscur-effecten en onmerkbare variaties in concaaf-convexe vorm, met minimale putjes en kleine uitstulpingen in het materiaal, zorgen ervoor dat geen twee modules identiek zijn. Aan de randen hebben sommige tegels een korrelig, suikerachtig oppervlak of schilfers, voor een nog levendiger effect wanneer ze op muren worden geïnstalleerd, met minimale voegen dankzij de gerectificeerde randen. Een glanzende afwerking en opzettelijk onregelmatige oppervlakken roepen de sensaties van handgemaakte producten op. 

Een palet van 4 uni kleuren- Bianco, Natural, Grigio en Blu die gecombineerd kunnen worden met vier decoratieve varianten. De Pleat 3D-structuur brengt variatie aan het oppervlak met zijn fijn geplooide textuur, alleen in het formaat 7,5x20 cm. Het bladdecor biedt een soort naïef herbarium, met 46 willekeurige motieven op modules van 5x15 cm. Blossom omvat gestileerde bloemen en bladeren op macroformaat (16 motieven) met effen kleurvlakken. De decors worden gecompleteerd door het Tuinpaneel van 60x90 cm, bestaande uit 24 stuks in het formaat 15x15 cm op een witte achtergrond; het is geïnspireerd op de wereld van behangontwerp met een heerlijke bloemencompositie.


Geef bij 'Opmerking' aan; de kleur, het decor/patroon, afmeting en aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.

Deze serie Rice van Marazzi is leverbaar in diverse kleuren, patronen en afmetingen

Bekijk het PDF-bestand met de mogelijkheden, technische informatie en foto's over deze serie Rice.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.


Pdf-bestand

Marazzi heeft meerdere tegelseries, die allemaal door ons geleverd kunnen worden.

Marazzi is het bekendste merk van de keramische tegelindustrie. Aanwezig in meer dan 140 landen, wordt het universeel erkend als synoniem voor keramische tegels van hoge kwaliteit en symboliseert het beste van de Italiaanse stijl en productie in de sector interieurdecoratie en design.

Eigenschappen

Merk: Marazzi
Serie: Rice