WDT Natucer Fika, 10x10 cm, 7 kleuren, mat SKU: SW10658

€ 63,50 per m2

U ontvangt 0.56 m2 per doos á € 35,56

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Keramische wandtegels Natucer, serie Fika

10 x 10 x  0,9 cm, 0,56 m2 per doos, 56 stuks per doos 


Merk: Natucer, Spanje

Serie: Fika, 10x10 cm

Fika is het Zweeds ritueel over rust. Een tijd om halverwege de ochtend te ontspannen, mensen te ontmoeten en te genieten van koffie met gebak. Een moment van rust in een bijzondere omgeving. Dit gevoel heeft Natucer vertaald naar wandtegels, daar is de Fika collectie uit voort gekomen, een collectie die traditioneel met modern combineert om een mooie omgeving te creëren. De serie bestaat uit een aantal matte kleuren in de afmeting 10x10 cm en 10x20 cm.


Graag bij 'Opmerking' de gewenste kleur aangeven 

   Natucer Fika Bianco

   Natucer Fika Off White

   Natucer Fika Sky

   Natucer Fika Cotto

   Natucer Fika Marsala

   Natucer Fika Fossil

   Natucer Fika Kale


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.

Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.

Pdf bestand

Eigenschappen

Merk: Natucer
Serie: Fika

Deze serie Fika van Natucer is ook leverbaar in de afmeting 10x20 cm in 3 kleuren

WDT Natucer Fika, 10x20 cm, 3 kleuren, mat
Keramische wandtegels Natucer, serie Fika10 x 20 x  0,9 cm, 1 m2 per doos, 50 stuks per doosMerk: Natucer, SpanjeSerie: Fika, 10x20 cmFika is het Zweeds ritueel over rust. Een tijd om halverwege de ochtend te ontspannen, mensen te ontmoeten en te genieten van koffie met gebak. Een moment van rust in een bijzondere omgeving. Dit gevoel heeft Natucer vertaald naar wandtegels, daar is de Fika collectie uit voort gekomen, een collectie die traditioneel met modern combineert om een mooie omgeving te creëren. De serie bestaat uit een aantal matte kleuren in de afmeting 10x10 cm en 10x20 cm. Graag bij 'Opmerking' de gewenste kleur aangeven     Natucer Fika Bianco    Natucer Fika Off White   Natucer Fika SkyDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.Pdf bestand

U ontvangt 1 m2 per doos á € 63,50

€ 63,50 per m2