WDT Tonalite, Fiolage 6x24,4 cm SKU: SW10728

€ 78,50 per m2

U ontvangt 0.5 m2 per doos á € 39,25

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Wandtegels Tonalite, Fiolage in 5 kleuren 

6 x 24,6 x 0,8 cm, 1 m2 per doos, 68 stuks per doos 

   

Merk: Tonalite, Italië

Serie: Fiolage

De kleuren van deze serie Fiolage van Tonalite doen denken aan het bos, intense en natuurlijke kleuren van bladeren, paddenstoelen, schors en nog meer materialen die in het bos zijn terug te vinden. Deze glanzende wandtegels zijn geschikt voor alle wanden in bijvoorbeeld de badkamer, keuken, toilet, etc.

 

Graag bij 'Opmerking' de gewenste kleur aangeven.    

   Fiolage Bianco

   Fiolage Grigio

   Fiolage Nero

   Fiolage Blu

   Fiolage Verde

Klik hieronder voor het PDF bestand van deze serie Fiolage van het Italiaanse merk Tonalite.

Pdf bestand

   

Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag.

Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.    


Eigenschappen

Merk: Tonalite
Serie: Fiolage

In deze serie is ook de afmeting 14x16 cm / hexagon (Hexalingotti) leverbaar

WDT / VLT Tonalite, Hexalingotti, 14x16 cm hexagon
Hexagon vloer- en wandtegels Tonalite, Hexalingotti in 10 matte kleuren 14 x 16 x 0,8 cm, 0,55 m2 per doos, 33 stuks per doos     Merk: Tonalite, ItaliëSerie: Hexalingotti / Lingotti hexagon Deze serie Hexalingotti van Tonalite bestaat uit matte, zeshoekige tegels met een eigentijdse en minimalistische uitstraling. Naast de klassieke tinten in wit, grijs en ivoor, zijn er ook hedendaagse tinten in blauw en groen, zoals Denim, Azzurro, Oltremare en Verdino. Deze tegels kunnen zowel op de vloer als op de wand.   Graag bij 'Opmerking' de gewenste kleur aangeven.    Hexalingotti Bianco    Hexalingotti Azzurro   Hexalingotti Denim    Hexalingotti Oltremare    Hexalingotti Terra    Hexalingotti Cipria    Hexalingotti Grigio    Hexalingotti Ghiaccio   Hexalingotti Verdino    Hexalingotti Foresta     Klik hieronder voor het PDF bestand van deze serie Hexalingotti van het Italiaanse merk Tonalite.Pdf bestandDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. De levertijd is afhankelijk van de voorraad bij onze leverancier; dit kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij vermelden dit bij uw offerte-aanvraag. Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.    

U ontvangt 0.55 m2 per doos á € 43,18

€ 78,51 per m2