WDT / VLT Equipe, Stromboli, WHITE PLUME, 25889, 9,2x36,8 cm SKU: Stromboli, Equipe.9

€ 39,51 per m2

U ontvangt 0.85 m2 per doos á € 33,58

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Kleur
Maat
Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Vloer- wandtegels serie Stromboli, WHITE PLUME, 25889

9,2 x 36,8 cm, 0,85 m2/doos, 25 stuks/doos


Merk: Equipe, Spanje

Serie: Stromboli

Uniek, klein formaat matte tegels, ook ideaal om in visgraat patroon te plaatsen op de wand of vloer. Deze serie Stromboli kenmerkt zich door een moderne uitstraling. Deze serie is verkrijgbaar in originele en modieuze kleuren variërend van flessengroen, blauw, baksteenoranje, bordeauxrood tot roze. Ook klassieke kleuren zijn beschikbaar als wit, zwart, grijs en beige. 

Bekijk het Pdf-bestand voor meer sfeerfoto’s om inspiratie te krijgen voor de mogelijke toepassingen van deze tegels. De getoonde wandtegels in dit bestand kunnen wij ook leveren.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom.

PDF bestand     

Eigenschappen

Kleur: White Plume
Maat: 9,2x36,8 cm
Materiaal: Keramisch
Merk: Equipe
Serie: Stromboli
Producten: Vloertegel, Wandtegels
Maatgroep: Rechthoek t/m 20 x 40 cm
Kleurgroep: Wit - Beige - Crème - Ivoor

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Hieronder een soortgelijke collecte van het merk Equipe

WDT Equipe, Babylone, 9,2x36,8 cm, 6 kleuren
Vloer- wandtegels serie Babylone9,2 x 36,8 x 0,9 cm, 0,85 m2/doos, 25 stuks/doos Merk: Equipe, SpanjeSerie: BabyloneDe serie Babylone van het Spaanse merk Equipe is een tegels met eenkleurig patroon en een licht reliëf oppervlak, in 5 variaties (willekeurig verpakt per doos). Het oppervlak van deze tegels is mat, waardoor ze perfect zijn voor vloeren in veelgebruikte ruimtes. Ingetogen en licht rokerige kleuren zijn tijdloos en passen probleemloos in elk interieur. De tegels zijn uitermate geschikt om in een visgraat patroon te plaatsen.  Bekijk het Pdf-bestand voor meer sfeerfoto’s om inspiratie te krijgen voor de mogelijke toepassingen van deze tegels. Graag bij 'Opmerking' de gewenste kleur aangeven.Leverbaar in diverse kleuren:  Babylone Jasmine White  Babylone Dust Grey  Babylone Perle Noir  Babylone Space Blue  Babylone Pewter Green  Babylone Terre BrownDeze tegels zijn alleen op bestelling leverbaarHoudt u a.u.b. rekening met een levertijd van ong. 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels niet in onze showroom.PDF bestand

€ 39,51 per m2