WDT handvorm Life, Evolution SEA BLUE, 7,5x15, 7,5x30 cm SKU: WDT handvorm SEA BLUE EST. 7,5x15, 7,5x30 cm

€ 44,50 per m2

U ontvangt 1 m2 per doos á € 44,50

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Handvorm wandtegel Life, Evolution Sea Blue (Est Evo), donker blauw glans 


Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven

7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos

7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos


Merk: Life Ceramica, Spanje 

Serie: Evolution

Handgevormde wandtegels, ook wel Friese witjes of oud Hollandse tegels genoemd. Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen. 


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm.    

Pdf bestand

Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels. 

     

Eigenschappen

Kleur: Sea Blue
Maat: 7,5x15 cm, 7,5x30 cm
Materiaal: Handvorm, Keramisch
Merk: Life Ceramica
Serie: Evolution
Producten: Wandtegels
Maatgroep: Rechthoek t/m 20 x 40 cm
Kleurgroep: Blauw

Hieronder meer blauwe handvorm wandtegels uit deze collectie.

WDT handvorm Life, Fashion PAVONE, 7,5x15, 7,5x30 cm
Handvorm wandtegel Life, Fashion Pavone Blue, donker blauw glans  Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos Merk: Life Ceramica, Spanje Serie: Fashion Handgevormde wandtegels Pavone in een donker blauwe kleur uit de serie Fashion van het merk Life Ceramica. Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm.    Pdf bestand Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.                      

U ontvangt 1 m2 per doos á € 49,50

€ 49,50 per m2

WDT handvorm Life, Fashion MOSS, 7,5x15, 7,5x30 cm
Handvorm wandtegel Life, Fashion MOSS,  mosgroen glans  Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos Merk: Life Ceramica, Spanje Serie: Fashion Handgevormde wandtegels Moss in een groene kleur uit de serie Fashion van het merk Life Ceramica. Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm en 7,5 x 30 cm.    Pdf bestand Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.                      

U ontvangt 1 m2 per doos á € 49,50

€ 49,50 per m2

WDT handvorm Life, Evolution AQUA, 7,5x15, 7,5x30 cm
Handvorm wandtegels Life, Evolution Aqua (EST. Evo), licht blauw glans   Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven 7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos 7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos   Merk: Life Ceramica, Spanje Serie: Evolution Handgevormde wandtegels, ook wel Friese witjes of oud Hollandse tegels genoemd. Landelijke, klassieke  uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen.      Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm.  Pdf bestand Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels. 

U ontvangt 1 m2 per doos á € 44,50

€ 44,50 per m2