WDT handvorm Life, Evolution WINE, 7,5x15, 7,5x30 cm SKU: WDT handvorm WINE EST. 7,5x15, 7,5x30 cm

€ 49,50 per m2

U ontvangt 1 m2 per doos á € 49,50

Prijzen incl. BTW en excl. verzendkosten

Voorbeeld aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Handvorm wandtegel Life, Evolution Wine (EST. Evo), wijnrood, glans


Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven

7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos

7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos


Merk: Life Ceramica, Spanje 

Serie: Evolution

Handgevormde wandtegels, ook wel Friese witjes of oud Hollandse tegels genoemd. Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen. 


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm.    

Pdf bestand

Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.   

Eigenschappen

Kleur: Wine
Maat: 7,5x15 cm, 7,5x30 cm
Materiaal: Handvorm, Keramisch
Merk: Life Ceramica
Serie: Evolution
Producten: Wandtegels
Maatgroep: Rechthoek t/m 20 x 40 cm
Kleurgroep: Rood - Roze - Paars

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Hieronder meer handvorm wandtegels uit deze collectie.

WDT handvorm Life, Evolution BURDEOS, 7,5x15, 7,5x30 cm
Handvorm wandtegel Life, Evolution Burdeos (EST. EVO), bordeaux glans Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos Merk: Life Ceramica, Spanje Serie: Evolution Handgevormde wandtegels, ook wel Friese witjes of oud Hollandse tegels genoemd. Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm.    Pdf bestand Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.   

€ 49,50 per m2

WDT handvorm Life, Fashion COGNAC, 7,5x15, 7,5x30 cm
Handvorm wandtegel Life, Fashion Cognac, warm rood glans  Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos Merk: Life Ceramica, Spanje Serie: Fashion Handgevormde wandtegels Pavone in een warme rode tint uit de serie Fashion van het merk Life Ceramica. Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen.  Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken.Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm.     Pdf bestand Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels.   

€ 49,50 per m2

WDT handvorm Life, Fashion CARAMEL, 7,5x15, 7,5x30 cm
Handvorm wandtegel Life, Fashion Caramel, okerkleurig glans Deze wandtegels in de kleur Caramel hebben een craquelé oppervlak (in meer of mindere mate). Klik hier (keuken-7,5x30 cm), hier (schouw woonkamer 7,5x30 cm), hier (badkamer 7,5x30 cm), hier (keuken 7,5x15 cm) of hier (keuken 7,5x15 cm) voor een voorbeeld in ons fotoboek.     Graag bij 'Opmerking' de gewenste afmeting aangeven 7,5 x 15 cm, 1 m2/doos, 88 stuks/doos 7,5 x 30 cm, 1 m2/doos, 44 stuks/doos Merk: Life Ceramica, Spanje Serie: Fashion Handgevormde wandtegels in een warme okerkleur uit de serie Fashion van het merk Life Ceramica. Landelijke, klassieke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. Dit zijn authentieke, nostalgische tegeltjes op een witte scherf (de basis van de tegel bestaat uit witte klei). De tegeltjes zijn niet maatvast. Ook mooi om halfsteens of in visgraat motief te plaatsen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels in onze showroom op een paneel in de afm. 7,5 x 15 cm.    Pdf bestand Life Ceramica is een kleinschalige fabriek gevestigd in Spanje en produceert met name klein formaat wand- en vloertegels. 

€ 49,50 per m2