Een moderne badkamer

Een moderne badkamer

22 december 2023

In deze moderne badkamer ziet u de tegels van het Italiaanse merk Dom Design Lab. De collectie Mas de Provence van Dom Design Lab heeft een tijdloze look en is geschikt voor iedere ruimte. In deze badkamer is gekozen voor de kleur CLOUD. De afmeting 60 x 60 cm  is op de vloer geplaatst. Op de wand de afmeting 30 x 60 cm en in het douchegedeelte als accent het kleine 10 x 20 cm formaat.

U ziet een douchecabine van het merk Novellini met mat zwarte accenten. Deze douchecabine is speciaal ingemeten en op maat gemaakt.

De rainshower opbouwset met handdouche en de wastafelmengkraan is van de serie Napoli van Plieger. De badrandvulkraan is uit de serie Roma van Plieger. Allemaal in de kleur mat zwart.

Het inbouwbad WISA heeft een afmeting van 170x75 cm. De douchebak WISA heeft een afmeting van 90x90 cm.


Niet op de foto:
Het wastafelmeubel is uit de INK serie van Sanibell, met 2 laden in massief Eiken Aqua / fronten horizontaal gefreesd met een witte wastafel en een bijpassende ronde spiegel van 100 cm met LED verlichting, spiegelverwarming en een zwarte rand.

Het toilet is van Villeroy&Boch, randloos, met softclose deksel en een Geberit Duofix WC-element v. wandcloset H82 en een Omega20 drukplaat.

De elektrische designradiator is uit de serie Palermo van Plieger, ook in mat zwart.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom: Contactgegevens  

Gerelateerde producten