Woonblog Gemma; LiveLoveHome

Woonblog Gemma; LiveLoveHome

4 november 2021

Hieronder de tekst uit de woonblog van Gemma;  LiveLoveHome 

Hieronder beschrijft Gemma het plaatsen van onze handvorm wandtegeltjes Gris Claro in de afmeting 7,5 x 15 cm

"Achterwand betegelen
Het is dan eindelijk zover, de achterwand van onze keuken is betegeld! Het heeft even geduurd voordat ik een keuze heb kunnen maken in de tegels, maar het eindresultaat was het wachten meer dan waard. We hebben echt een minimetamorfose van onze keuken nu. Het eindresultaat laat ik jullie nu uiteraard zien. 

Tegelen maar
Zelf hadden we nog niet eerder betegeld en om van onze keuken ons eerste project te maken durfden we toch niet aan. Gelukkig kan mijn zwager wel goed tegelen en wilde hij ons wel helpen. Ik ben echt blij dat we daarvoor gekozen hebben, want er komt toch meer bij kijken dan ik vooraf dacht. Zo zijn we bijvoorbeeld wel even bezig geweest om de tegels goed uit te leggen en te bepalen hoe we het beste konden beginnen zodat je aan beide kanten mooi symmetrisch uitkomt. Neem daar dus echt even de tijd voor en begin niet zomaar te tegelen.

Nadat de tegels erop zaten hebben we het een aantal dagen goed laten drogen. Geadviseerd wordt om hier minimaal 24 uur aan te houden. Even geduld hebben dus maar dat is in dit geval toch het beste. We hebben de tegels gevoegd met de kleur zilvergrijs.

Mini metamorfose
Het heeft even geduurd maar ik ben zoooo blij met het eindresultaat!!! Het lijkt wel of we een heel andere keuken hebben. Veel stoerder en warmer is hij nu. Zo leuk om te zien dat een kleine aanpassing zo’n verschil kan maken. Ik vind de grijze tegel niet alleen mooi combineren met het blad van de keuken maar ook de steigerhouten plank. Om het geheel af te maken heb ik gelijk een paar nieuwe keuken accessoires gekocht. Meer hierover in een volgend blog. Volgende dat er op mijn wensenlijstje staat zijn drie nieuwe lampen voor boven het spoeleiland. Hier willen we nu graag lampen met zwarte accenten neerhangen voor wat meer contrast. Zo blijven we bezig 😉

Ik ben heel benieuwd wat je van onze keuken metamorfose vind!

Lees eventueel meer in deze woonblog LiveLoveHome 


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom: Contactgegevens

Gerelateerde producten