Onze website is vernieuwd!

9 augustus 2013
Onze website heeft een moderne uitstraling gekregen, maar is vooral gebruiksvriendelijker geworden.

Get.Noticed heeft voor Tegeldeal een website ontwikkeld met een uitstraling welke past bij het assortiment en de doelgroep. Door samen met Tegeldeal de website in te richten als een digitale showroom waar alle producten in te zien zijn wordt de website uitermate goed gevonden.
De website heeft een moderne look gekregen, maar vooral de gebruikersvriendelijkheid van de website moest verbeterd worden.
U kunt nu middels de product filter module gemakkelijker door het aanbod van tegels zoeken. Door producten tijdelijk op te slaan in een eigen favorieten box wordt het mogelijk om de verschillende tegels naast elkaar te vergelijken en met 1 druk op de knop een offerte op te vragen voor alle geselecteerde opties. 
Zowel op onze website, als in onze showroom bieden wij u een zorgvuldig uitgekozen assortiment kwaliteitstegels, voor wand en vloer. Wij hebben ook restpartijen die wij regelmatig inkopen, van 40 m2 tot honderden m2. Op onze website vindt u deze restpartijen onder de rubriek 'Aktie'.
Voor de liefhebbers van de klassieke sfeer hebben we een aparte collectie samengesteld in o.a. Terracotta tegels, handvorm tegeltjes, getrommeld en strak marmer, cementtegels en hardstenen voor wand en vloer. Deze collectie vindt u onder de rubriek 'Nostalgische tegels'.
Op onze website vindt u een grote greep uit ons assortiment, maar wij nodigen u graag uit om het totale assortiment in onze winkel te bezichtigen. 
Wij wensen u veel winkelplezier