vtwonen, weer verliefd op je huis

vtwonen, weer verliefd op je huis

13 oktober 2019
Heb je het ook gezien? Zondag 13 oktober was TegelDeal de leverancier voor de wandtegels in de keuken bij de make-over bij het programma VTwonen-weer verliefd op je huis !

afl. 4 / seizoen 11; Licht, fris en vintage!!
Klein wonen, groots geluk! In deze aflevering heeft stylist Eva van de Ven meer ruimte gecreëerd in de kleine woning van David en Lisanne in Utrecht.
‘Als ik kan visualiseren wat een ander in zijn hoofd heeft, dan heb ik mijn ultieme doel bereikt’, aldus stylist Eva van de Ven. Een huis moet volgens haar vooral de plek zijn waar je jezelf in herkent en echt helemaal thuis voelt.
In 'vtwonen weer verliefd op je huis' zorgen de vtwonen stylisten voor make-overs waardoor bewoners weer verliefd worden op hun eigen huis. Wekelijks gaan de stylisten Fietje Bruijn, Marianne Luning, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven samen met presentator Kees Tol de uitdaging aan.
VTwonen 'Weer verliefd op je huis' is iedere zondagavond te zien om 18:55 uur op SBS6
Klik hier voor de foto's van deze metamorfose in ons fotoboek.
Meer weten over de gebruikte tegeltjes Handvorm Olive 7,5x15 cm á 29,95 euro per m2
Deze tegel is ook leverbaar in de afmeting Handvorm Olive 7,5x30 cm á 29,95 euro per m2

Op haar Instagram pagina geeft Eva nog een tip:  "Als je nou bang bent dat het te druk word om te tegelen. Denk er dan eens overna om de muur rondom de tegeltjes in dezelfde kleur te verven. Daardoor blijft het toch een rustig palet."

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom: Contactgegevens