Atlas Concorde, serie Marvel Pro; marmer- en natuursteenlook SKU: Atlas Concorde Marvel Pro

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd 3-4 weken

Geef het aantal m2 in of het aantal dozen dat u nodig heeft
doos

Beschrijving

Merk: Atlas Concorde, Italië

Serie: Marvel Pro

Deze serie Marvel Pro is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer en travertin. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Marmer, een tijdloos materiaal, helemaal de trend van nu in uw interieur.

Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken!


Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.


Leverbaar in onderstaande kleuren:

   Atlas Concorde, Marvel Pro Statuario Select

   Atlas Concorde, Marvel Pro Cremo Delicato

   Atlas Concorde, Marvel Pro Travertino Alabastrino

   Atlas Concorde, Marvel Pro Travertino Silver

   Atlas Concorde, Marvel Pro Grey Fleury

   Atlas Concorde, Marvel Pro Noir St. Laurent

 

Leverbaar in onderstaande afmetingen:

(zie voor de verschillende uitvoeringen het PDF bestand.)

   120 x 120 cm 

     75 x 150 cm

      75 x  75 cm

     45 x   90 cm

     60 x   60 cm

     30 x   60 cm  

In deze serie Marvel Pro zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar.

De grotere formaten leveren wij niet.

Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen.


Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.

Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken.

Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.

 

PDF bestand


Wegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.


Eigenschappen

Materiaal: Keramisch
Merk: Atlas Concorde
Serie: Marvel

Hieronder zie u meer marmerlook series uit de collectie Marvel van Atlas Concorde

Atlas Concorde, serie Marvel Stone; marmer- en natuursteenlook voor binnen en buiten
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel StoneDeze serie Marvel Stone is geïnspireerd op de stenen uit de natuur, zoals marmer. Ze geven het originele materiaal getrouw weer. De kracht en uitstraling van natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Een tijdloze, verfijnde uitstraling, helemaal de trend van nu in uw interieur. In deze serie Marvel Stone zijn vloertegels, terrastegels, wandtegels, chevron, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar. De afmetingen groter dan 120 x 120 cm en 75 x 150 cm leveren wij niet. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen of deze serie op de website van Atlas Concorde te bekijken om alle mogelijkheden van deze stoere serie te bekijken of deze serie op de website van Atlas Concorde te bekijken (zie onderaan deze pagina voor de links)! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.   Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar.Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 4 weken.Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.PDF bestandWebsite Atlas Concorde, serie Marvel StoneWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.  

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel Gems, Terrazzo-look
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel Gems, 60 x 60 cmDeze serie Marvel Gems is geïnspireerd op het Venetiaanse Terrazzo. Een verzameling keramische tegels om het uiterlijk van de Venetiaanse terrazzo te combineren met de uitstekende kwaliteit van keramische tegels. Marvel Gems  is verkrijgbaar in een matte afwerking, glad en voelt zacht aan, voor ruimtes met een eigentijds karakter en een verfijnd interieur, die herinneren aan het gladde effect van traditionele terrazzovloeren. Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, (uitvoering), aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.   Leverbaar in onderstaande kleuren:    Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo White      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Cream      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Pearl      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Grey      Atlas Concorde, Marvel Gems Terrazzo Black      Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel Edge; natuursteenlook, marmerlook
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel Edge Deze serie Marvel Edge is geïnspireerd op de natuur, zoals marmer, onyx, agaat en travertin. Dankzij het verrassende realisme van pure kleuren, natuurlijke aders en diepe tinten worden de tegels prachtig weergegeven als natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken!Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.    Vloertegels leverbaar in onderstaande kleuren:    Atlas Concorde, Marvel Edge Imperial White    Atlas Concorde, Marvel Edge Royal Calacatta    Atlas Concorde, Marvel Edge Elegant Sable    Atlas Concorde, Marvel Edge Gris Supreme    Atlas Concorde, Marvel Edge Absolute Brown    Atlas Concorde, Marvel Edge Gold Onyx  (alleen in Lappato uitvoering; 75 x 150 cm en 75 x 75 cm)    Atlas Concorde, Marvel Edge Agata Azul  (alleen in Lappato uitvoering; 75 x 150 cm en 75 x 75 cm)    Atlas Concorde, Marvel Edge Red Luxury (alleen in Lappato uitvoering; 75 x 150 cm en 75 x 75 cm)   Leverbaar in de afmetingen in een glanzende (Lappato) uitvoering:      75 x 150 cm     75 x 75 cm    120 x 120 cm        45 x   90 cm      60 x   60 cm      30 x   60 cm   Leverbaar in de afmetingen in een matte uitvoering:    60 x   60 cm    30 x   60 cm In deze serie Marvel Edge zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, wandstroken, hexagon e.d. leverbaar. De grotere formaten leveren wij niet. Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond. PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Atlas Concorde, serie Marvel; marmerlook tegels
Merk: Atlas Concorde, ItaliëSerie: Marvel   Deze serie Marvel is geïnspireerd op het prachtige Italiaanse marmer. Dankzij het verrassende realisme van pure kleuren, natuurlijke aders en diepe tinten wordt het marmer prachtig weergegeven, maar dan met de voordelen van keramiek.  Het is aan te raden om het Pdf-bestand te openen om alle mogelijkheden van deze prachtige serie te bekijken! Geef bij opmerkingen aan; de kleur, afmeting, uitvoering, aantal m2 en wij zullen u een passende offerte sturen.  Leverbaar in onderstaande kleuren:    Atlas Concorde, Marvel Calacatta Extra    Atlas Concorde, Marvel Moon Onyx    Atlas Concorde, Marvel Champagne Onyx    Atlas Concorde, Marvel Beige Mysterie    Atlas Concorde, Marvel Bronze Luxury    Atlas Concorde, Marvel Grey Stone   Leverbaar in onderstaande afmetingen in een matte en een licht glanzende (=Lappato) uitvoering:(niet alle afmetingen zijn in alle uitvoering leverbaar; zie het PDF bestand)    120 x 120 cm       75 x 150 cm        75 x   75 cm      45 x   90 cm        60 x   60 cm        30 x   60 cm   In deze serie Marvel zijn ook bijpassende wandtegels, mozaïeken, wandstroken e.d. leverbaar. De grotere formaten leveren wij niet.Bekijk het Pdf-bestand voor sfeerfoto’s, technische informatie en alle mogelijke uitvoeringen. Deze tegels zijn alleen op bestelling leverbaar. Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van ongeveer 3 tot 4 weken. Wij hebben deze tegels NIET in onze showroom getoond.  PDF bestandWegens onze lage verkoopprijzen zijn wij gedwongen onze prijzen te verwijderen.

U ontvangt 1 m2 per doos á € 0,00

Vraag offerte aan voor de beste prijs