Sanibell sanitair ; overzicht badkamermeubelen SKU: Sanibell sanitair

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Voorbeeld niet aanwezig in onze showroom

Levertijd Op aanvraag

stuk

Beschrijving

Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert badkamermeubelen in eigen beheer en brengt deze onder de merknamen INK, BLISS, Proline en Basic Line op de Nederlandse markt. 

Sanibell is geen eendagsvlieg op de sanitairmarkt. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren '70 en importeert al jaar en dag keramisch sanitair voor de projectwereld. In de jaren '90 ontstond er groeiende belangstelling voor beter en anders vormgegeven sanitair. Sanibell speelde daar met succes op in. Sanibell groeit mee met de markt. Inmiddels ontwikkelt Sanibell complete badkamermeubelen in diverse segmenten voor haar eigen badmeubelmerk INK, Bliss, Proline en Basic Line. 

   

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende badkamermeubelen van Sanibell   

Basic Line is een lijn badkamermeubelen gericht op prijs/kwaliteit verhouding. Basicline biedt een beperkt aantal complete sets aan in verschillende kleuren. Ga de uitdaging aan en creëer uw persoonlijke Basic Line badkamermeubel. Ontdek de verschillende materialen wastafels, de drie moderne kleuruitvoeringen en de ruime keuze aan maatvoering. Met extra toevoegingen als een hoge kast of spiegel/spiegelkast, maakt u het meubel helemaal af.


Proline is een uitgebreid programma die door middel van 5 duidelijke stappen doorlopen kan worden. De wastafels uit het programma hebben een brede keus aan materiaal, van glas en porselein tot en met hardsteen. Hierdoor is het badkamermeubel volledig op eigen wens af te stemmen en te combineren.


De INK® badkamermeubelen en wastafels inspireren de klanten tot het creëren van steeds mooiere badkamers. Comfort voor elke dag. U ziet onze meubelen daarom ook steeds meer in de moderne badkamer. De INK® collectie bestaat uit heel veel modellen, vormen en prijsklassen en is het visuele en tastbare bewijs van goed doordachte ideeën en innovatieve technieken. Er is altijd een meubel en wastafel dat past in uw budget en smaak.


De Bliss® badkamermeubelen en wastafels inspireren u tot het creëren van steeds mooiere badkamers, geheel naar eigen wens. U ziet onze meubelen daarom ook steeds meer in de moderne badkamer. De Bliss® collectie bestaat uit twee merken; Elements en E'viva

ELEMENTS:  Inmiddels heeft het programma van Bliss Elements al enige naamsbekendheid gekregen. Het programma beschikt over vele mogelijkheden en kenmerkt zich door het semi-maatwerk, de ruime keuze uit materialen en kleuren en de maximale van wel 3 meter.

E'VIVA:  Met de nieuwste Bliss E'viva collectie maakt u de badkamer helemaal naar wens en op maat. Het superstrakke en duurzame basismateriaal van Solid Surface geeft u deze mogelijkheid. De extra lange wastafelplateaus van maximaal 5 meter lengte geven u in ieder geval de ruimte. 


U kunt bij ons een offerte aanvragen voor onze laagste prijs.

Graag bij 'Opmerking' de gewenste uitvoering aangeven.


Website Sanibell

Mocht u vragen hebben over het sanitair mail of bel ons gerust.

Eigenschappen

Merk: Sanibell
Producten: Sanitair

A-Kwaliteit

Snelle levering

Laagste prijzen

Eigen import

Hieronder een overzicht van de verschillende badkamermeubelen van Sanibell

Sanibel, Basic Line, badkamermeubelen

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Sanibell, Proline badkamermeubelen

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Sanibell, INK badkamermeubelen

Vraag offerte aan voor de beste prijs

Sanibell, BLISS badkamermeubelen

Vraag offerte aan voor de beste prijs